Efterårssæsonen er en meget smuk årstid, med en masse flotte og varme farver ude i naturen, men samtidig er det også en årstid hvor temperaturen og vejret er meget svingede. Den ene dag skinner solen og er temperaturen er lun i vejret. Dagen efter regner og stormer det - ja det er med andre ord aldrig til at blive klog på det danske vejr.  På de lidt lunere dage hvor det kan være alt for varmt til at have en jakke på, men stadig for koldt til at gå uden overtøj, så er vesten et perfekt valg. Men en vest til dame er meget mere end det. Med en vest til kvinder kan du klæde dig praktisk og smart på hele året rundt.

Hos Klædeskabet.dk finder du veste til kvinder i alle aldre og  som passer til alle årstiderne og outfits. Når du skal købe en dame vest er der to forskellige faktorer der spiller ind. Skal det være en vest som er praktisk og funktionel og som samtidigt kan holde dig varm, eller skal det være en vest som giver dit outfit et smart look. Lige gyldigt hvilken slags vest til dame du søger, så finder du det med stor sandsynlighed her hos os.

Teddy vest til dame

Vores Teddy veste til dame er super bløde og varme. De kan virkelig pifte et hvilken som helst outfit op og give dig et cool look. Fx vores PIECES vest PCSADIE er en lækker kort vest til dame som både kan styles sammen med et par flotte jeans og sweater eller sammen med en kjole. Vores Teddy veste til damer kommer i mange farver og længder.

Vatteret veste til dame

Er du mere på ud kig efter en vest til udendørs brug, så er det måske en vatteret vest til dame som du skal have. Vores vatteret vest til dame er tynde og lette samtidig med de er dejlig varme og have på. De vatteret vest til dame er meget praktisk til udendørs brug.

Strik veste til dame

Skal din nye vest være noget som kan pifte en kedelig trøje eller skjorte op, så er en strik vest perfekt til dig. Prøv vores strik vest til dame fra Vero Moda VMREBECC. Det er en super dejlig strik vest til dame med høj hals og den er lavet i dejlig bløde materialer. Strik vesten er åben i siden og bindes med bånd. Sæt den sammen med et par jeans og en basis trøje og få et cozy eller afslappet look.

Quiltet vest til dame

Er du lige så pjatte med quiltede veste som vi er? Så tag et kig på alle vores quilt veste til dame. Vi har et stort udvalg af quiltede veste. Vi er pjattede med den lille men fine detalje som quilt giver. Prøv bland andet vores quilt vest til dame fra Liberte KAREN. Det er en lang quiltet vest med teddy plys foer krave og perler som knapper. Det perfekte alternativ for jakken, når det er lidt lunere i vejret.  En anden vest til dame fra Liberte er vesten ABBY, det er en kort quiltet vest. Den har super fine detaljer og blomstret i stoffet. Den er derfor perfekt til at pifte en trist kjole op.

Dunvest til dame

Vi har både lange dunveste og korte duneveste på lager. Vores mest poulære dunvest til dame  er fra Vero Moda. Det er modellen VMUPPSALA. Det er en super dejlig vest og den er lavet i et let materiale, men den kan sagtens holde dig varm når du er på farten. Elsker du lige som os hurtig levering og skarpe priser, så kan du med fordel klikke din nye vest hjem i dag. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål.