Klædeskabet.dk

Hejsa og velkommen i vores farverige Klædeskab.

Her ser du teamet bag Klædeskabet som hver eneste dag forsøger at inspirere dig, og sørger for at du får den bedste oplevelse når du shopper hos os.

Maria-Louise

Sociale medier

Mikkel

E-købmand

Julie

Indkøb & Sociale medier

Nina

Kundeservice

Lina

Landeansvarlig - Sverige 🇸🇪

Silje

Kundeservice

Therese

Lageransvarlig

Julie

Lager

Carina

Lager

Lars

Lager

Mette

Returansvarlig

Klædeskabet.dk

Stort udvalg af lækre nyheder indenfor mode til både mænd og kvinder. 

Hos Klædeskabet.dk bestræber vi os på, at være din foretrukne webshop, når du skal købe jakker eller andet tøj til én af de fire årstider. Vi arbejder hele tiden på, at have de helt rigtige varer til den helt rigtige pris. Vi har fingeren på pulsen hvad angår de nyeste trend og styles. Det betyder for dig som kunde, at du altid kan finde et bredt udvalg af de hotteste fashion trends på vores webshop. Vi har desuden mere end 20 års erfaring inden for salg af tøj. 

Vi, hos Klædeskabet.dk, er specialister i mode og tøj og har et bredt udvalg til skarpe priser til både mænd og kvinder. 

Vi lægger vægt på, at kundeoplevelsen er i top og at varerne leveres lynhurtigt. Når du bestiller hos os, pakkes ordren inden for 48 timer og du kan forvente at modtage dine varer efter kun 1-3 dage.

Vi ser det som vores fornemste opgave at gøre din oplevelse perfekt - lige fra det øjeblik du gennemfører ordren til du modtager varen hjemme ved dig.

Hvis du skulle have spørgsmål til et specifikt produkt angående størrelse, farve eller andet, så er du mere end velkommen til, at sende os en besked på vores Facebook side, en mail eller give os et kald.

Telefon

+45 71 74 75 17

Mail

Info@klaedeskabet.dk

Vi støtter miljøvenlig indpakning.

Det er blandt andet derfor, at vores forsendelsesposer er lavet af 80% genbrugsplast. Det kan også ske, at du modtager dine varer i en papkasse, der tidligere har været brugt til at fragte varer fra vores leverandør og til os, men det har vel også sin charme?