Handel- og leveringsbetingelser

HANDELSBETINGELSER

Om Klædeskabet.dk

Webshoppen Klædeskabet.dk drives af Marta du chateau A/S CVR: 33146574.  Klædeskabet.dk drives under følgende P-nummer: 1027905206

BETALING

Klædeskabet modtager betaling med VISA-Dankort, Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Mobilepay eller en afdragsordning i samarbejde med VIABILL, Anyday og Klarna. Betaling vil anvendelse af betalingskort eller Mobilepay først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Klædeskabet krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. Vi går meget op i din og vores sikkerhed.

Klarna

For at kunne tilbyde Klarnas betalingsmetoder på vores side, videregiver vi dine personlige oplysninger fra checkout i form af kontaktoplysninger og ordredetaljer til Klarna, så Klarna kan vurdere, om du kvalificerer dig til deres betalingsmetoder og tilpasse disse betalingsmetoder til dig. De personlige data, der overføres, behandles i overensstemmelse med Klarnas eget privatlivspolitik.

 LEVERING

Klædeskabets webshop efterstræber at levere din ordre inden for 1-3 hverdage. Vi har lynhurtig levering, og levere som udgangspunkt fra dag-til-dag. Dog har vi i perioder ekstra travlt på legeret, fx i forbindelse med udsalg, så det kan tage op til 1-6 hverdage. Vi pakker alle ugens dage på legeret, og har hurtig levering som meget høj prioritet.

Klædeskabet sørger for levering med den valgte forsendelsesudbyder (DAO, GLS eller Instabox/Budbee) til modtageren. Rettidig levering forudsætter at transportøren overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos transportøre, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Klædeskabet kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos transportøren. BEMÆRK: Henter du ikke pakken inden for den enkelte transportørs afhentningstid, så vil pakken blive sendt retur til os. Sker dette, så vil det medføre et håndteringsgebyr på 70kr. som vil blive modregnet varens oprindelige pris, og de resterende beløb for ordren vil blive refunderet til den betalingsmetode du anvendte da ordren blev lagt. Derfor kan vi stærkt opfordre til, at du henter pakken. Har du ikke modtaget sms fra GLS, DAO eller Instabox/Budbee på grund af forkert oplyst mobilnummer eller email, så kan du til hver en tid kontakte os, og få gensendt tracking information inden for tidsfristen, inden pakken ryger retur.


Reklamationsret
Klædeskabet yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Klædeskabet indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med godkendte reklamationssager afholder Klædeskabet returneringsomkostninger. 

Vaskeanvisning og pleje

Vi dækker reklamationer som følge af at vaskeanvisningen er fuldt korrekt, men kun så længe den er fuldt til punkt og prikke. Dog er reklamation som opstår fra renseri, eller hvis der er forsøgt at imprægnere eller coate en varer, ikke dækket af vores reklamationret. Alle sko på shoppen er imprægneret fra leverandøren side af, og vi anbefaler dermed at man ikke imprægnere eller på anden vis coater varerne med nogen form for naturlige materialer eller kemikalier.

REKLAMATION OG VARERETURNERING

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelsen rettes til:

Info@klaedeskabet.dk

Klædeskabet.dk

Virkelyst 66
7400 Herning

Varereturnering foregår også til denne adresse. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller pakker leveret til en pakkeshop. Returnering af en ordre lagt på vores webshop Klaedeskabet.dk skal sendes til overstående adresse.

Returnering kan ikke ske ved at nægte modtagelse af en pakke. Når du har modtaget pakken kan du benytte dig af vores returservice ved at bestille en DAO returkode til 39,- eller GLS QR kode til 49 kr. eller du kan vælge selv at stå for at returnere din ordre. Fx ved at gå ned i en GLS pakkeshop eller på posthuset. Vi anbefaler, at du altid sender returpakker med trackingnummer. Bemærk nægtes modtagelse af pakken, så opkræves der et håndteringsgebyr på 70kr.

 

REFUSION

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved at sætte pengene tilbage til den betalingsmåde du valgte ved købet.

HVIS DU FORTRYDER DIT KØB (FORTRYDELSESRET)

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du;
a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du har 30 dages fortrydelsesret for varer som du ikke har taget i brug.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen.


RETURNERING

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 30 dage efter du har modtaget din ordre. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Vi anbefaler, at du køber DAO returkode eller GLS QR Label igennem os, da det er både billigt og forsvarligt, da der er Track&Trace på pakken. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du bedes ligeledes udfylde vores returseddel som var med i din ordre, og dermed udfylde hvilke varer du ønsker at sende retur. Hvis du vil have ombyttet til en anden størrelse, så skal du i stedet lave en ny ordre, og du vil få pengene tilbage for den returnerede vare. Se vores guide til returnering lige her


VARER UNDTAGET FORTRYDELSESRETTEN

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten: Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.
Du mister din fortrydelsesret, hvis;
– du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret. Af vores varekatalog betyder det, at undertøj, badetøj, mundbind og lign. ikke kan returneres, såfremt den originale forseglingsemballage/ hygiejneforseglingen er brudt.


VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.


TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Ved spørgsmål kan du kontakte os på Info@klaedeskabet.dk eller på telefon +45 71747517