Handel- og leveringsbetingelser

HANDELSBETINGELSER

Om Klædeskabet.dk

Webshoppen Klædeskabet.dk drives af Tex-Time af 2010 ApS CVR: 33146574.  Klædeskabet.dk drives under følgende P-nummer: 1027905206

BETALING

Klædeskabet modtager betaling med VISA-Dankort, Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Mobilepay eller en afdragsordning i samarbejde med VIABILL.  Betaling vil anvendelse af betalingskort eller Mobilepay først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Klædeskabet krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. Vi går meget op i din og vores sikkerhed.

 LEVERING

Klædeskabets webshop efterstræber at levere din ordre inden for 1-3 hverdage. Vi har lynhurtig levering, og levere som udgangspunkt fra dag-til-dag. Dog har vi i perioder ekstra travlt på legeret, fx i forbindelse med udsalg, så det kan tage op til 1-3 hverdage. Vi pakker alle ugens dage på legeret, og har hurtig levering som meget høj prioritet.

Klædeskabet sørger for levering med GLS til modtageren. Rettidig levering forudsætter at GLS overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Klædeskabet kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Klædeskabet naturligvis en ny leverance uden beregning.


Reklamationsret
Klædeskabet yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Klædeskabet indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med godkendte reklamationssager afholder Klædeskabet returneringsomkostninger.

REKLAMATION OG VARERETURNERING

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelsen rettes til:

Info@klaedeskabet.dk

Klædeskabet.dk

Virkelyst 66
7400 Herning

Varereturnering foregår også til denne adresse. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller pakker leveret til en pakkeshop. Returnering af en ordre lagt på vores webshop Klaedeskabet.dk skal sendes til overstående adresse.

Returnering kan ikke ske ved at nægte modtagelse af en pakke. Når du har modtaget pakken kan du benytte dig af vores returservice ved at bestille en GLS Returlabel til kun 49 kr. eller du kan vælge selv at stå for at returnere din ordre. Fx ved at gå ned i en GLS pakkeshop eller på posthuset. Vi anbefaler, at du altid sender returpakker med trackingnummer.

 

REFUSION

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved at sætte pengene tilbage til den betalingsmåde du valgte ved købet.

HVIS DU FORTRYDER DIT KØB (FORTRYDELSESRET)

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du;
a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du har 30 dages fortrydelsesret for varer som du ikke har taget i brug.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen.


RETURNERING

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 30 dage efter du har modtaget din ordre. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Vi anbefaler, at du køber GLS returlabel igennem os, da det er både billigt og forsvarligt, da der er Track&Trace på pakken. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du bedes ligeledes udfylde vores returseddel som var med i din ordre, og dermed udfylde hvilke varer du ønsker at sende retur. Hvis du vil have ombyttet til en anden størrelse, så skal du i stedet lave en ny ordre, og du vil få pengene tilbage for den returnerede vare. Se vores guide til returnering lige her


VARER UNDTAGET FORTRYDELSESRETTEN

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten: Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.
Du mister din fortrydelsesret, hvis;
– du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret. 


VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.


TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

PriceRunner Købsgaranti

Få dit køb sikret op til 50.000 kroner, hvis et problem indtræffer i forbindelse med dit køb. Som medlem på PriceRunner får du altid Købsgaranti hos os. Denne ydelse koster intet og gælder for alle registrerede brugere på PriceRunner.

For dig, der ikke er medlem på PriceRunner og har besøgt os via deres tjeneste, så kan du stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er inden for en time at registrere dig på deres hjemmeside. Det koster ingenting og tager kun et øjeblik. Få PriceRunner Købsgaranti i dag

PriceRunner Købsgaranti sikrer dig i tilfælde af skade på varen ved levering, ødelagt vare, hvis en vare mangler ved levering, hvis varen er forkert eller fejlbehæftet eller hvis levering af varen udebliver. Husk på, at bestillingen skal være adresseret til dig som privatperson.

Du får kun erstatning for den direkte økonomiske skade, du har lidt, anskaffelsesomkostninger og fragtudgifter. Købsgarantien inkluderer altså ikke erstatning for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter.

Besøg PriceRunner for at se de endelige regler og vilkår samt en liste med kategorier, der ikke er dækket af garantien.

 

 

Ved spørgsmål kan du kontakte os på Info@klaedeskabet.dk eller på telefon +45 71747517