VERO MODA

Vero Moda har været til stede til kvinder i alle aldre, der leder efter det nyeste indenfor tidens trends lige siden. Det er inspirerende tøj af høj kvalitet og til fornuftige priser. Inspirationen for Vero Moda tøj tager udgangspunkt i den internationale catwalk, men har også en rød tråd, der kan ledes tilbage til de nordiske traditioner inden for modebranchen. Der lægges vægt på et enkelt og stilrent design med detaljer, som man kan sætte sit helt eget præg på.

God kvalitet til overkommelige priser

Klædeskabet er særligt forelsket i Vero Moda’s koncept, da de har mode rigtigt tøj, i ordentlig kvalitet til fornuftige penge. Derfor kan du ofte finde rigtige gode tilbud på Vero Moda på klædeskabet.dk. Vi køber stort ind, så vi kan holde priserne lave. Hvad end du er på udkig efter sommerkjoler, basis varer, overdele, underdele eller trænger du bare til at fornye garderoben med en masse Vero Moda tøj, er du kommet det helt rigtigt sted hen.

Vero Moda følger året rundt og præsterer nye kollektioner flere gange om året, så der er rig mulighed for at fylde garderoden op med lækre nyheder. Det stilrene design giver mulighed for at integrere tøjet i dit eksisterende klædeskab og præge det med din egen stil og skabe din helt egne unikke look. Den høje kvalitet sikrer at tøjet holder flere sæsoner. Vero Moda er kendetegnet ved deres skønne kvaliteter til gode priser samt deres perfekte kombination af farvestrålende fashion og gode basis styles. Lige gyldigt om du leder efter nye bukser eller en kjole til pænere og festlige lejligheder, så tag et kig på vores store sortiment af Vero Moda, hvor du helt sikkert kan finde noget der falder i din smag.

Vero Moda hører under det midtjyske selskab Bestseller, der producerer og distribuerer nogle af Danmarks mest kende tøjbrand, udover det succesfulde Vero Moda hører blandet andet Pieces, .Object, Noisy May osv. I 1987 lanceret Bestseller Vero Moda, som det første brand.

 

Vero Moda tøj hos Klædeskabet

Vi køber stort hjem så vi kan holde prisen nede og give dig de bedste tilbud på Vero Moda. Derudover vægter vi kvaliteten meget højt og den spiller en meget vigtig rolle for os, så når du køber Vero Moda hos os, kan du forvente at kvaliteten er helt i top og at prisen er helt i bund. Det er skal nemlig ikke koste en bondegård at shoppe friske sommernyheder hjem til dit klædeskab hvad end det er Vero Moda kjoler, Vero Moda jakker Vero Moda bukser og eller noget helt andet.

Vero Moda kjoler

Kjoler er en uundværlig del af din garderobe, og blandt udvalget fra Vero Moda finder du mange kjoler, som dur både til hverdag og til fest. Leder du efter inspiration, eller faldt du bare over en kjole som du ikke vidste du manglede – så er muligheder mange. Vero Moda laver kjoler som passer til alle årstider, så du kan altid finde dig en kjole fra Vero Moda hos os om det enten skal passe til dagligdagen på jobbet, små kommen sammen med vennerne eller til de mere festlige lejligheder, så tilbyder Vero Moda et bredt udvalg af lækre kjole i god kvalitet til fornuftige priser.

Vero Moda Jakke

Vero Moda tilbyder et bredt udvalg af jakker, alt fra dynejakker til de klassiske uldfrakker og de feminine trenchcoats. Skal det være en lidt lettere jakke som du kan bruge om sommeren, eller en flot blazer som du kan bruge på arbejde eller til at pifte et outfit op. Måske du mangler en god vinterjakke, som kan holde dig varm, når de lange og kolde vinteren måneder rammer, så kan du helt sikkert finde det her. Gå på opdagelse i klædeskabet og se vores lækre udvalg af Vero Moda jakker.

Vero Moda Bukser

Gå på opdagelse i vores store udvalg af Vero Moda bukser, her finder du alt fra de helt klassiske sorte bukser til habitbukser, culotte bukser, Capri bukser og buksedragter. Vil du gerne have et par nye bukser der formår at forene komfort med design, så er det bukser fra Vero Moda du helt sikker skal have. 

Vero Moda Jeans

Vi er alle bygget meget forskelligt og det kan nogle gange være svært at finde lige den helt rigtige jeans, som bare sidder helt perfekt på dig og som føles rigtig rare at have på en hel dag. Klædeskabet har samlet vores yndlingsjeans fra Vero Moda, hvad end du er til skinny fit, lose fit, high/low rise eller bare helt almenligt regular fit, så finder du det her.

Vero Moda Toppe

Kig på vores store udvalg af toppe til kvinder, og find den top som du lige står og mangler, hvad end det er T-shirt & toppe eller bluser fra Vero Moda. Du kan altid finde en top som kan pifte din garderobe op til hvilken som helst årstid.

Find gode tilbud på vores "Udsalg på Dametøj" her!