Striktrøje til kvinder

Den kolde årstid har meldt sin ankomst og tiden er inde til at finde de dejlige varme striktrøjer frem. Striktrøjer, cardigans i strik og så videre - er blevet meget populær de seneste år. Striktrøjer er ikke længere noget som høre sig til hjemme på sofaen med en varm kop the, kakao eller kaffe. Tværtimod er strik blevet så populære, at den kommer i mange afskygninger. Striktrøjen til dame sagtens styles på mange forskellige måder,så du får mange forskellige outfits ud af en striktrøje. Vi anbefaler at sætte strikkede trøjer sammen med et par jeans eller udover en flot sommerkjole når de varme sommerdage bliver til en kølig sommeraften.

Hvem der helt præcis opfandt strikken vides ikke rigtigt, men det tidligste eksempel på strik kommer fra Egypten i 1929 hvor man fandt strikkede strømper i mange farver og mønstre. Det engelske ord for strik er knit og det kan man spore endnu længere tilbage, nemlig helt til 1500 tallet. Hvordan strikken så kom til Europa vides ikke rigtigt, men vi har været fald taget rigtigt godt imod strikken her i Danmark.  

Strik til dame hos Klædeskabet.dk

VI ELSKER STRIK - Det er den bedste tid når det kulden begynder at bide lidt i en. Jo mere vamsede desto bedre, og hvis du er lige så vild med strik til dame som vi er, så vil du helt sikkert elske vores store udvalg af striktrøjer til dame, strikcardigan, striksæt, strikvest og strikkjoler. Tøv ikke og skynd dig ind og se vores store udvalg af strikvarer fra flere forskellige brands.

Strik er i dag ikke bare til off dagen på sofaen, i dag kan strik bruges også til hverdag, festlige lejligheder. Strik kommer i mange afskygninger som fx striktrøjer med lang hals, uden lang hals, striktrøjer med V-udskæring, rund udskæring, strikvest, strikcardigan, strikkjoler, striktrøjer med lynlås, striksæt osv.

Strik fra Marta Du Chateau

Strik fra Marta burde være et must have i alle kvinders klædeskabe ude i det danske land. Marta du chateau har et stort udvalg af striktrøjer, strikcardigan, stikkjoler og strikvest.  Deres strik er altid i en rigtigt god kvalitet som ikke kradser, men som er dejlige bløde og varme. Prøv blandt andet denne Marta strikkjole som er en dejlig lang strikkjole med højhals. Den kommer i fire forskellige farver, hvoraf den pinke farve helt klart er vores favorit. Den ville være perfekt at style sammen med nogle af vores lækre støvler og en VMUPPSALA vest fra Vero Moda. Så har du den perfekte opskrift på et efterårsoutfit til en mild efterårsdag. Marta har kollektionen består også af flere skønne oversize striktrøjer, som nemt kan styles med et par jeans eller udover en kjole. Du populære ROCK striktrøjer fra Marta du chateay, som er vildt bløde og uden tvivl dejlig varme.

Strik fra Vero Moda.

Vi forhandler et stort udvalg af striktrøjer, strikkjoler, strik cardigan fra Vero Moda. Ellers kan vi anbefale deres super lækre striksæt, som ville være perfekt til søndagen på sofaen, sættet er lavet af blødt og varmt materiale. Det kommer i to farver.  Bukserne er ikke stramme i pasformen og minder lidt om sweatpants - bare i strik. Striktrøjen er med lynlås i halsen, som man kan lyne op alt efter hvor koldt man har det. Vero Moda striktrøjer kommer i mange farver og pasform, fx stribede striktrøjer, lange striktrøjer, striktrøjer med pufærmer, islænder strik og helt klassiske striktrøjer.

Strik fra PIECES

Pieces er ikke bange for at lege med farveren i deres lækre produkter og det ses tydeligt i deres mange farverige striktrøjer til dame. Deres PCRAINBOW serie kommer både som vest i kort og lang pasform, striktrøjer med pufærmer eller som strikkjole. De flotte farverige striktrøjer, strikvest og strikkjoler vil være perfekt til den danske mørke vinter, hvor lysten til ville skille sig ud og skab lidt farve i de mørke vinter måneder kan forekomme. Hvis Rainbow serien bliver lige farverige nok, så har Pieces heldigvis også mange andre strikvare fx deres strik cardigan, som vil være perfekt til de dage der ikke rigtigt er varmt eller koldt udenfor. Sæt dem sammen med en basic top og et par jeans eller en nederdel.

Strik fra ICHI

ICHI er ofte lidt anderledes i deres designs men de rocker det hver gang. Netop derfor er vi hos Klædeskabet vilde med deres tøj. Deres strik er bestemt ikke en undtagelse. Vi har et lækkert og bredt udvalg af ICHI-striktrøjer, strikkjoler, strikvest og strikcardigan. Deres strik er i super lækker kvalitet, fx ICHI vest i sort med bindebånd i siden, som ville være skøn til en flot farverig kjole eller til et par jeans og en skjorte.

Udsalg - striktrøje til kvinder

Er du tilbudsjæger – så hold gerne øje med vores udsalgs side som vi hele tiden opdatere med nye skønne strikvarer. Du kan ofte være heldig og dermed finde lige det du står og mangler til din garderobe - og måske kan du blive inspireret og finde det som du slet ikke vidste at  du manglede. Hos os i Klædeskabet.dk er vi ikke bange for at købe stort ind så vi kan give vores kunder den helt rigtige pris på vores bløde striktrøjer til kvinder i alle aldre.