Støvler

Elsker du støvler i din garderobe? Så forstår vi dig godt. I takt med tidens helt store trends er både de lange og korte støvler blevet et hit, og det gælder særligt, når det kommer til chunky såler og et råt look. Derfor har vi sørget for, at du finder et stort udvalg af de lækreste støvler, der passer perfekt til dig, der vil følge med de største trends og samtidig ikke vil gå på kompromis med komfort i topklasse.

Vi sælger støvler hentet ind fra Italien, der sikrer dig høj kvalitet og et flot design. Fællesnævneren for alle vores damestøvler er, at de er nøje udvalgt til at følge modebilledet, og at du altid får dem til en pris, som alle kan være med på. Så får du nemt plads til flere af dine favoritter i garderoben.

Vi er vilde med støvler til damer, og du kan finde dine nye favoritter lige her

Hos Klædeskabet mener vi, at alle kvinder fortjener støvler af høj kvalitet og til en fair pris. Hos os får du nemlig super kvalitet til næsten ingen penge, og der er kræset for selv de mindste detaljer. Derfor består alle vores støvler af bløde materialer som PU-læder, gummi-look eller andre materialer, og vi garanterer dig for, at ingen materialer er animalske. På den måde kan du få smukke damestøvler, der samtidig passer godt på dyrene.

Og vi har selvfølgelig ikke glemt komforten, for hos os er den sat i højsædet. Alle støvler kommer nemlig med en blød bund, god affjedring og en suveræn pasform, der er true to size. Samtidig er nogle af vores støvler let forede, hvilket gør dem helt ideelle til de kolde vintermåneder. Støvler med for hjælper dig med at holde varmen, så du slipper for at fryse om tæerne.

Hos Klædeskabet er vi specialister i mode

Klædeskabet er en webshop, og vores klare vision er at gøre vores shop til din foretrukne. Vi brænder nemlig for mode, og derfor arbejder vi hver eneste dag på at udvælge de helt rigtige styles til vores sortiment, så du kan finde festkjolen, vinterjakken eller det nye par sko. Med mere end 20 års erfaring inden for salg af tøj, kan vi vist godt kalde os selv for specialister. Vi sikrer et stilrent udvalg til de bedste priser, hvor der både er noget for mænd og kvinder. For os er den gode oplevelse højt prioriteret, og derfor leverer vi din ordre inden for 1-3 hverdage, så du hurtigt kan få glæde af de nye tilføjelser til garderoben.

Et sortiment med noget for alle kvinder

Vores sortiment består af alt fra de klassiske sorte støvler og vinterstøvler til støvler med hæl og selvfølgelig de populære chunky støvler. Derudover finder du modeller med både langt og kort skaft, så du kan springe i de støvler, du synes bedst om til vinteren. De chunky damestøvler kommer vi ikke udenom denne sæson, og vi kommer kun til at se meget mere til de flotte støvler med hæl, der både er praktiske, rå og klassiske. Vores sortiment byder på både mørke og lyse nuancer, og her finder du blandt andet også en støvet grøn nuance, der er tidens helt store hit.

Vi har udvalgt støvler, der på én og samme tid er enkle og rummer nogle smukke detaljer, der er med til at give dig et par damestøvler med kant og karakter. Du kan både finde sorte, hvide og brune støvler, eller du kan springe på et par med farvet sål for at skrue lidt ekstra op for stilen. Valget er heldigvis helt op til dig.

Ét par støvler til et utal af styles

Støvler til damer har altid været en klassiker. Men i dag ser vi dem ikke kun i vinterhalvåret. De er nemlig blevet ikoniske i klædeskabet, og du kan bruge dem sæson efter sæson – og på et væld af forskellige måder. Vælger du et par støvler med hæl og med en chunky sål, får du et par, der egner sig perfekt til både hverdagens outfit og de store festligheder.

Til hverdag egner et par støvler fra os sig til både din favorit-kjole og nylonstrømper, til en hvid t-shirt og dine jeans eller til et par løse bukser. Til festen kan du hoppe i den fine kjole eller en smart nederdel og tilføje lidt ekstra kant med et par lange, chunky støvler. Her får du lov til at kombinere et feminint islæt med karakter og stil på fineste vis.

Støvle-favoritten til hverdagen

I mange år har støvler med kort skaft været højt på listen hos mange kvinder. Og det forstår vi godt. Her får du en praktisk, fin og tidløs støvle, der holder sæson efter sæson. Samtidig kan du nemt bruge den til både de korte og lange bukser, til nylonstrømper eller til sommerkjolen. Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige korte støvler, der varierer i både farve, hælens højde og design. Fælles for alle støvlerne er det stilrene og klassiske udtryk, hvor farver og facon får lov til at sætte dagsordenen.

Tidens store trend: Lange chunky støvler

Foruden de chunky støvler finder du også støvler med plateau, lidt ekstra hæl og med lynlås foran. Skaftets længde varierer også, så du både kan vælge de klassiske Chelsea boots eller en kortere støvle med et lidt længere skaft. Og så får du selvfølgelig også fornøjelsen af de lange støvler, der er sæsonens helt store trend. De lange støvler kan noget magisk. Det lange, stive skaft giver støvlerne form, så du kan bruge dem sammen med både jeans, kjoler og meget andet. De definerer dit outfit og giver dig stil helt ud til fingerspidserne.

Vi værner om kvaliteten

Vi har allerede fortalt dig lidt om vores støvler her på siden, og både kvalitet, komfort og den gode pris er sat i højsædet hos os. Du kan være helt sikker på, at du altid finder det nyeste inden for fodtøj til kvinder på vores side. Vi har fingeren på pulsen og rykker hurtigt, når sæsonens støvlenyheder lanceres. Her på siden forhandler vi støvler fra Ideal Shoes og Tania Sarl. Begge brands værner om det gode fit, det flotte design og den komfortable damestøvle, som du kan have på i timevis. Derudover er alle støvlerne vandafvisende, men uden at være en gummistøvle.

Nogle af vores damestøvler er udstyret med elastik i hver side, så du nemt kan trække støvlerne på, mens andre har en lynlås på indersiden af hver støvle. Du skal nemlig kunne vælge et par støvler, som passer præcis til dine præferencer, og hvor de små detaljer får lov til at spille en vigtig rolle.

Shop dine nye støvler hos Klædeskabet

Hos Klædeskabet elsker vi mode, og vi vil gerne give dig mulighed for at shoppe efter din personlige stil, hvor der er plads til farver, finurligheder og de evige klassikere. Vi værner om den gode kvalitet og den skarpe pris. Vi har nøje udvalgt sæsonens flotteste støvler, som du får det store overblik over her på siden. Du får komfortable sko, der samtidig er stilrene, moderne og praktiske til de våde og kolde dage. Og så kan du trække i dem hele året rundt. Alle støvler er produceret i gode materialer, og de er nøje udvalgt til vores sortiment.

Hvad end du er på jagt efter damestøvler med hæl, sorte eller brune støvler eller noget helt tredje, er vi sikre på, at du finder dem her på siden. Så gå på jagt efter dine favoritter, og gå sæsonen i møde med glade og smarte fødder.

Har du nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Vi hjælper dig glædeligt med at finde frem til det, du er på jagt efter, så du kan få bestilt det helt rigtige hjem til dig.