VI ELSKER SNEAKERS!

Hos klædeskabet elsker vi sneakers og vi har lige den sneakers som passer til lige præcis til din stil, hvad end om det er klassiske, old school, farverige, sporty, så er vores dame sneakers perfekte til at dresse et outfit op eller ned. Sneakers kan være et frisk indslag til den feminine garderobe, hvor det nemt kan blive for yndigt, og med sneakers kan du bringe noget coolness og afslappet over det feminine look.

Alle vores sneakers til dame er komfortable og dejlige at have på, perfekt til de lange dage på farten. Find selv dine personlige favoritter blandt vores store udvalg af sneakers til damer. Og hvis du skulle forelske dig i mere end et par har vi altid et godt tilbud på sneakers, så det ikke gør noget at købe 2 par.

Sneakers historie

I 1916 lancerede en amerikansk virksomhed en sko-serie med gummisåler som fik navnet sneakers, ordet er afledt af verbet sneak som betyder ”snige” på dansk formentlig fordi man med den bløde gummisåler kan gå lydløst omkring. Men sneakers går meget længere tilbage.

Det er nemlig gammelt stykke fodtøj som stammer helt tilbage fra slutningen af 1800-tallet. Hvor sneakers blev opfundet af eliteidrætsudøvere og skulle hjælpe dem med at præsterer bedre. I dag er sneakers et bredt begreb, og der er et hav af forskellige skotyper som man kan bruge på flere outfit end bare lige til det helt almenlig hverdagsoutfit.  

Før i tiden var sneakers mest kendt for en fritidssko, men i dag er det helt i orden og i før sig sneakers, hvad end du skal på arbejde, ud og spise med venner eller til fest, ja det findes ikke den situation hvor du ikke længer kan have sneakers på.

Shop de nyeste sneakers hos Klædeskabet

Vi tilbyder altid ret bredt udvalg af sneakers til kvinder, ligegyldigt om du skal til fest og gerne vil have et par komfortable sneakers på, så du dermed kan undgå ømme og trætte stiletfødder efter en lang aften eller nat på danse gulvet, eller om du skal bruge dem på arbejdet, i skole eller på udflugt.

Uanset hvad du er på udkig efter, kan du helt sikkert finde et par sneakers til dame blandt vores store udvalg af sneakers. Er du til den elegante, feminine, sporty eller cool stil, kan du sagtens finde det i blandt vores udvalg af sneakers til dame.

Med det rigtige fodtøj får man nemt sat prikken over i’et på dit outfit, og med vores sneakers til kvinder kan du trække dit outfit i mange forskellige retninger, ønsker du fx at dresse en fin kjole lidt ned og sætte et par sporty eller cool sneakers til, vil helt sikkert kunne klare jobbet. Hvis du godt vil gøre et afslappet outfit mere cool kan du stille det med et par chunky sneakers til damer. Hvad end gerne vil have at dine sneakers til damer bidrager til dit look eller om det bare skal være et par neutrale sneakers i farverne hvid, beige eller sort, så kan du finde det her hos os.

Vores mange lækre sneakers kommer fra mange forskellige mærker, som hver især kommer med deres bud på sneakers til damer. Fælles for dem alle er de vægter kvaliteten og komforten meget høj samtidig med at prisen holdes nede, det skal nemlig ikke koste en bondegård at være med på de sidste nye indenfor tidens trends. Det vi sige at her får du sneakers der er fremstillet af gode materialer og hvor der virkelige har været øje for komforten og holdbarheden.

Det mest fantastiske ved sneakers er, at de er designet med henblik på at være meget gode at gå i, og at man sagtens kan have dem på en hel dag, når man er på farten.

Moderigtige sneakers

De sidste par år har sneakers til damer virkelig taget fart og det er blevet mere acceptable at have sneakers på lige gyldigt hvad det er for et angement.

Et par sneakers er i dag ikke bare et fodtøj til at gå rundt i, men de er lige så vigtigt som resten af dit outfit, sneakers er faktisk det mest trendy type fodtøj og de skal være lige så behagelig som de er flotte lige nu og her hos klædeskabet har vi lige den sneakers til dame som du ønsker dig.

Du kan gå all-in på bling-bling, vi har nemlig et stort udvalg i denne kategori. Du kan fx kombiner det med accessories og et par lækre jeans og top. Eller hvis du er mere til det helt klassiske look har vi også et stort udvalg under den kategori i mange farver. Udover det er særligt chunky sneakers med en dejlig blød og støttende bund virkelig blevet populær. Dog er den klassiske letvægts dame sneakers også blevet ret så populær. Det er særligt tanken om at have smørblødt fodtøj på, som har vundet mange hylder i skoskabet hos flere og flere danske kvinder.

Vi får hver uge nye populære sneakers hjem. Dermed er det din garanti for, at du altid kan finde et stort udvalg af lækre sneakers til kvinder i alle aldre. Størrelsen vi tilbyder går fra størrelse 36-41. Med vores store udvalg kan du både finde pige sneakers og dame sneakers. Vi er officiel forhandler af Ideal Shoes sneakers, så på den måde er du garanteret det største udvalg hos os.

Sneakers tilbud

Vi kører løbende kæmpe sneakers udsalg. Dermed kan du shoppe billige dame sneakers hos os. Vi køber nemlig stort ind, og på den måde kan vi sikre dig yderst skarpe priser på vores populære sneakers.  

Hos klædeskabet lever vi lynhurtigt, så tøv ikke med at bestille dine nye sneakers i dag. Skulle du have spørgsmål er du som altid velkommen til at kontakte os. Se også vores store udvalg af damesko, støvler, sandaler og slippers.