Shorts til kvinder

Gå sommeren i møde med lækre shorts fra Klædeskabet.dk. Vi har shorts på lager fra nøje udvalgte brands og du kan i takt med nye sæsoner udforske vores store udvalg, og finde de shorts som du mangler til sommer garderoben.

Historien om shorts

Shorts er korte bukser, som slutter ved låret eller knæet. Shorts blev tidligere mest brugt af sportsudøverer, især boksere, fodboldspillere og kvindelige gymnaster. Shorts blev først en del af modebilledet til kvinder i 1960’erne, hvor kvinder havde de meget korte hotpants på. I dag kommer shorts i mange forskellige designs og udformninger, og her hos Klædeskabet.dk kan du med garanti finde lige de shorts til damer som du lige står og mangler til den danske sommer.

Denim shorts til dame.

Vi har et stort udvalg af Denim shorts, og du kan helt sikkert finde lige det par denim shorts som du lige står og mangler. Skal det være stramme shorts, loose-fit shorts, knælange shorts eller lårkorte shorts vi har lige de denim shorts, som du lige står og mangler. Du kan med fordel bestille vores lækre denim shorts i dag og bliv klar til sommeren.

Loose-fit shorts til dame.

Er du mere til de løse shorts, som ikke strammer på de varme sommerdage. Så har vi også en stor skare af løstsiddende shorts, som er fremstillet i bløde materialer. Det er særligt shorts fra Liberte – hvor der virkelig er tale om smørbløde shorts.

Liberte shorts til dame.

Hos klædeskabet kan du få et stort udvalg af shorts til damer fra Liberte. Alt deres tøj er lavet af smørblødt og stretchy materialer. Prøv blandt andet deres cykelshorts, shorts med print som matcher med t-shirt fra Liberte eller prøv deres Naio shorts. Looket er mere sporty i det, men man kan sagtens bruge dem til hverdag. Sæt dem sammen med en oversize t-shirt, som giver dig en sporty og cool look. 

Place Du Jour shorts.

Har du endnu ikke klikket et par shorts hjem fra Place Du Jour. De er meget stretchy og super behagelige at have på. De er i mange forskellige farver og er simpelthen et af sommerens must have.

Udsalg på shorts til dame.

Hos os finder du altid nogle rigtigt gode tilbud på shorts. Så hold godt øje med klædeskabet.dk og opdage alle vores gode tilbud på shorts til dame.

Shop hele dame udsalg her!