PIECES kollektionen består af farverige kjoler, toppe, t-shirt, nederdele og jeans

PIECES tilbyder feminine styles til yderst attraktive priser. Vi er særligt forelskede i konceptet om, at det ikke skal være dyrt at fornye garderoben. Vi er PIECES forhandler. Derfor finder du ofte gode PIECES tilbud hos os. Vi køber stort ind - så vi kan holde priserne lave. Om end du er på udkig efter en smuk og feminin PIECES sommerkjole, eller du mere er til en klassisk top i et mere afdæmpet farvevalg, så er mulighederne mange. PIECES kollektionen tilpasser sig hele tiden årstidens farver og trends. 

Pieces Jeans

Hvis du på udkig efter et par klassiske Pieces jeans med stretch, så har vi altid et stort udvalg på lager. Særligt har vi i denne sæson de bedst solgte jeans fra PIECES og VERO MODA til helt crazy priser. Hvad vil det sige at der er stretch i bukserne? Det betyder ofte, at der blot er blandet lidt elastan i blandingen af økologisk bomuld og det traditionelle anvendte bomuld. På den måde giver bukserne dig bevægelsesfrihed dagen lang. Det er særligt praktisk, hvis du lige som os er typen der går meget på arbejdet, så er det virkelig befriende ikke at være begrænset af sine bukser. Det habile ved et par jeans til kvinder med stretch er, at hvis du efter arbejde skal ud med veninderne, så kan et par klassiske sorte jeans styles med en smart top eller kjole sammensat med en stilren læderjakke gøre, at du er klar til at udforske nattelivet til bravur. 

Pieces blev grundlagt i 2003 af danske Bestseller, og deres butikkers eksistensgrundlag byggede på accessories til kvinder - dog er repertoiret den dag i dag udvidet, og er nu bestående af de nyeste trends indenfor fashion verdenen. I de seneste par år har særligt kjoler med søde sommerprint fundet vejen til manges hjerter. Når vejret tillader det, så er der heller ikke noget så skønt som den perfekte sommerkjole sammensat med et par friske - men farverige sneakers eller sandaler. Og med den skiftende danske sommer, så kan du med fordel style den med et par jeans eller en striktrøje på de lidt køligere dage eller sommeraftener. Så om du hælder mest til en monsi kjole, fløjls lag-på-lag kjole, Serena kjole, eller nyheder i de skønneste pastelfarver fra PIECES - så er der stor chance for at du finder det hos Klædeskabet.dk

Vi køber kun udvalgte styles hjem, hvor kvaliteten spiller en vigtig rolle - og en skarp pris ligeså. Vi mener nemlig ikke, at det skal koste en bondegård at shoppe friske sommernyheder hjem til garderoben. Skulle det ske, at du har fundet en varer billigere, så send os en mail med nærmere informationer og vi matcher prisen. Du kan læse mere om vores prisgaranti på siden.

Find gode tilbud på vores "Udsalg på Dametøj" her!