Only Carmakoma – tøj til modebevidste, kurvede kvinder

Forestil dig, at der endelig er nogle, der har lyttet til dine behov. De har fundet det tøj, der matcher dine behov og dine kropsmål helt præcist. Det tøj er Only Carmakoma. Det er et vaskeægte eksempel på, hvordan ynde, stil og elegance tilhører alle kroppe og alle kropsformer.

Only Carmakoma er brandet til plus-size kvinder, der hviler i sig selv. Brandet bringer de nyeste trendy farver, flotte mønstrer samt en rå og sexet energi til kurvede kvinder. De stiller høje krav til, at plus-size tøjet følger de absolut nyeste modetrends.

Det efterlever Only i sine kollektioner fra Only Carmakoma og prioriterer kvaliteten og relevansen af dette tøj lige så højt som alle deres andre kollektioner. Behovet er blevet særligt stort for plus-size dametøj over den seneste årrække, og med endnu flere accessoriespå markedet giver tøjet endnu flere kombinationsmuligheder og dermed et endnu større potentiale.

Only Carmakoma begyndte i Herning

Bestsellers brand Only købte i 2017 det danske brand Carmakoma, som lige siden sin etablering i 2008 er gået en vej: Op! Det begyndte alt sammen, da de to danske designere Angelica Weiss og Heidie Lykke mødte hinanden i Tekocenter Danmark i Herning. De havde været en del af den danske modebranche i omtrent 10 år og havde begge haft en drøm om at skabe en designvirksomhed, der fokuserede på tøj til kurvede kvinder.

Det begyndte med en simpel webshop, og efterhånden blev de internationalt anerkendte for deres tøj. Brandet blev for eksempel nævnt i modemagasiner som det italienske Vogue og det amerikanske Marie Claire, og deres tøj kunne efterhånden findes i både amerikanske, japanske og mange europæiske butikker. Efterhånden som Carmakoma vækstede, havde de brug for en finansiel muskel til at hjælpe dem videre. Det blev Only, der opkøbte dem.

De første kollektioner fra Only Carmakoma har fokus på at være en helstøbt kollektion, der er dannet gennem den rigtige knowhow på målgruppen, så det udtrykker det helt rigtige fokus på de nyeste trends, den rigtige dialog og service i forhold til målgruppen.

Only Carmakoma er bygget på loyalitet til kunden

Plus-size kvinder har en utrolig høj grad af loyalitet, og eftersom Only Carmakoma er så godt positioneret i både Danmark og internationalt, giver det tøjet en endnu større værdi for den enkelte forbruger.  

Det er en lækker følelse at kunne trække i noget som plus-size kvinde, der samtidig matcher kroppens kurver og former. Det skaber en høj grad af troværdighed og loyalitet til et brand, når symmetrien mellem ens krop og tøjet er tilstede. Det vil du især opleve med Only Carmakoma.

Du ser altså på et brand, der først og fremmest eksperimenterer med design og kreativitet, og som for det andet stråler af attitude. Det viser samtidig, at alle kvindelige former er gode former at designe tøj ud fra. Det gælder blot om at understrege, at der ikke er nogen, der skal skamme sig over deres udseende, men gøre brug af de feminine styrker, som tøjet giver kroppens former.

Gør hverdagen mere selvsikker med Only Carmakoma – størrelser fra 42-54

Only Carmakoma har alt inden for plus-size mode:

  • Klassiske bukser
  • Feminine kjoler i friske farver og med strålende mønstre.

Derudover finder du:

  • Afslappede sweatshirts og sweatpants
  • Toppe
  • Jeans
  • T-shirts.

Du finder alt tøjet i størrelserne 42-54, så det passer alle kurvede kvinder og deres former. Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse du er, kan du finde en størrelsesguide her.

Tøj til kurvede kvinder er ikke kun løstsiddende tøj; der findes også tætsiddende tøj i Only Carmakomas kollektioner. Det er både inden for skørter og shorts samt jakker i denim og læder. Only Carmakoma har altså et meget bredt udvalg inden for plus-size dametøj, som også afspejler sig i de klassiske materialer og snit, der bliver brugt i tøjet.

I Only Carmakomas kollektioner bruges naturlige stoftyper som viscose og bomuld til at give det et blødt og naturligt udtryk. Derudover bruges syntetiske stoftyper som polyester og elastan for at gøre tøjet strækbart, behageligt og slidstærkt. Alle materialerne er bæredygtige og lever op til internationale standarder.

Only Carmakoma er til hverdagen samt fest og farver

Den store variation i farver, stoftyper, snit og materialer i Only Carmakomas kollektioner er et bevis på, at tøjet holder til alle lejligheder. Hvad enten det er den formelle begivenhed, den afslappede familiefest eller den rolige dag på kontoret, så giver tøjet styrke, den perfekte pasform og godt humør til den, der bærer det. Din mangfoldige personlighed er vigtig for Only Carmakoma, og det er denne gode variation, du får med, når du køber tøj af Only Carmakoma.

Få hurtig levering, og se vores store udvalg af Only Carmakoma

Klædeskabet.dk er stolt forhandler af Only Carmakoma. Vi leverer på hverdage inden for 1-2 dage.

Ud over Only Carmakoma har vi andre damebrands som Only, Place DU Jour og JDY. Hertil har vi også et stort udvalg af tasker, accessories og sko – heriblandt støvler, sneakers, sandaler og slippers, der alle er håndplukket inden for de velkendte mærker samt de helt nye brands.

Du kan kontakte os på tlf. +45 71747517 mandag- torsdag kl. 11-16.00, fredag kl. 11-13.30. Du er også velkommen til at sende os en mail på info@klaedeskabet.dk eller sende en besked på Facebook Messenger. Vi er til rådighed på Facebook – også uden for vores åbningstider.