OM MARTA DU CHÂTEAU

Brandets navn MARTA DU CHÂTEAU er fransk og betyder Marta på slottet. På trods af det franske navn er det et dansk fashion brand som blev grundlagt for knap 2 år siden. MARTA DU CHÂTEAU har en vision om, at mærket skal være garant for feminint og smart tøj med inspiration fra den klassiske boheme stil – dog tilføjet masser af kant og originalitet. MARTA DU CHÂTEAU får sin inspirationen til deres kollektioner fra det franske og italienske modebillede.

 

Moden er hele tiden under konstant forandring, derfor udgiver MARTA DU CHÂTEAU flere kollektioner om året, så du kan altid være sikker på at du er med på det sidste nye indenfor modebranchen. MARTA DU CHÂTEAU ønsker at levere mode til alle, derfor er MARTA DU CHÂTEAU styles designet, så de passer til alle slags vidunderlige kvinder uanset stil eller størrelse.

 

Klædeskabet har nok har Danmarks største udvalg af Marta du chateau. Temaet bag MARTA rejser flere gange om året til Italien og Frankrig for nøje at udvælge vores nye kollektioner med inspiration fra boheme-stilen tilføjet med en smule kant og en masse blik fang.

 

MARTA DU CHÂTEAU er et ekspres fashion brand, det vil sige at kollektionen leveres fra dag til dag, der tilføjes dagligt nye lækre styles til sæsonens kollektion. Så du som kunde altid er sikker på at finde tidens største trends hos MARTA DU CHÂTEAU. De har kvaliteten for øje og den spiller en rigtig stor rolle samtidig med at du som kunde for den bedste mulige pris.

 

Sommeren hos MARTA DU CHÂTEAU.

Bliv klar til sommeren med MARTA DU CHÂTEAU sommer kollektion, som byder på mange spændene styles. Der er både tøj til de meget varme dage hvor det løse og luftige oversize styles, er den nemmeste måde at klare sig igennem varmen. Til de lidt mere kolde og våde dage har vi også en masse styles, som kan holde dig varm. Læs mere om vores brede MARTA DU CHÂTEAU udvalg herunder.

 

MARTA DU CHÂTEAU kjoler.

Hos Klædeskabet finder du et bredt udvalg af kjoler fra MARTA DU CHÂTEAU, som du helt sikkert vil forelske dig i. MARTA DU CHÂTEAU kjoler er ofte lavet i bløde materialer, fx er MARTA DU CHÂTEAU hørkjoler perfekt til de varme sommerdage, Hør er nemlig et let og luftigt materiale som er god til at lede varmen væk fra kroppen.

 

Derudover er hør også et meget slidstærkt materiale, så du ville kunne bruge kjolen i sæson efter sæson. På den måde kan shoppe tøj som holdere længere. Det er både godt for pengepungen, men i særdeleshed også godt for miljøet. Du kan også tag et kig på vores Tie dye kjole fra MARTA DU CHÂTEAU, det er en lækker lidt oversize kjole med spaghettistropper, som ville være perfekt til have på til festlige arrangementer. Skal det være ekstra fint, så kan den styles med en elegant og feminin sommersandal eller slippers.

 

MARTA DU CHÂTEAU skjorter

Er du lige så forelsket i MARTA DU CHÂTEAU skjorter som vi er? Så er det heldigt at vi har et stort udvalg af MARTA DU CHÂTEAU skjorter. Hos Klædeskabet er vi særlig vilde med MARTA DU CHÂTEAU skjorte med flæser. Det er e a-shapet skjorte med flotte flæse-detaljer foran, som skjuler knapperne i skjorten og giver den et lidt elegant look. Vi har den i mange forskellige farver til en rigtig god pris, så det ikke gør noget at købe mere end en farve.  Ellers har vi både ternede skjorter, oversize skjorter og kropsnære skjorter. Du kan finde lige den skjorte som du drømmer om fra MARTA DU CHÂTEAU.

 

MARTA DU CHÂTEAU jeans og bukser.

MARTA DU CHÂTEAU har skabet nogle helt fanatiske jeans, dem kan du selvfølgelig finde her hos os på Klædeskabet.dk. MARTA DU CHÂTEAU jeans er lavet i et lækkert materiale som har masser af stræk i sig, så det føles næste som om du ikke har bukser på. MARTA DU CHÂTEAU bukser har nogle rigtige fine detaljer fx kan du få bukser med lapper som giver dem en rigtig søde detaljer og lidt mere kant. MARTA DU CHÂTEAU har lige her til foråret lancerede deres shorts med lapper, så hvis du ikke er så meget til kjole er det også muligt at se sommerlig ud i deres lækker shorts.  

 

MARTA DU CHÂTEAU er også særlig kendt for deres velour bukser og baggy bukser. Vores MARTA DU CHÂTEAU stribede løse bukser er meget populærere for tide. Der er tale om et par læktr bukser som sider løst og som er udstyret med et par store lommer og bindebånd i taljen. Du kan få dem i mange forskellige farver til en rigtigt god pris. MARTA DU CHÂTEAU velour sweatpants/joggingbukser er også meget populære især på grund af de gode materialer og at de er dejlige stretchy. De er perfekte til de dage hvor det ikke skal være for fint og godt må være lidt afslappet. De kan særligt sættes sammen med en t-shirt eller sweatshirt.

 

MARTA DU CHÂTEAU Toppe og T-shirt

Står du lige og mangler en ny top eller T-shirt, så har MARTA DU CHÂTEAU lige udvalget til dig. Vi har MARTA DU CHÂTEAU toppe til hver en smag, fx har vi Hør toppe, top med flæser, toppe og T-shirt i japansk bomuld, som er et dejligt luftigt og blødt materiale med kvalitet for øje, perfekt til en sommertop eller en pæn T-shirt. Vi har et stort udvalg af Marta Tee, som er MARTA DU CHÂTEAU egen T-shirt som kommer i mange forskellige farver og motivere.

 

MARTA DU CHÂTEAU bluser og strik.

Til de lidt mere kolde aftener her i sommerperioden, har vi et stort udvalg af bluser og strik fra MARTA DU CHÂTEAU. Bluserne kommer i mange forskellige designs og pasform er du til de mere løstsiddende bluser, oversize bluser, løstsiddende bluser med hætter eller til de mere kropsnære bluser. Vi har et bredt udvalg af MARTA DU CHÂTEAU bluser. Hos Klædeskabet har vi også et stort udvalg af striktrøjer fra MARTA DU CHÂTEAU som kan holde dig varm de kolde sommeraftener på terrassen. Deres populær Marta Rock strik er lige nu på tilbud hvor du kan spare helt op til 75 % på en MARTA DU CHÂTEAU lækker striktrøje.

Hos Klædeskabet er vi meget stolt af at være MARTA DU CHÂTEAU forhandler og du kan altid finde et godt tilbud på MARTA DU CHÂTEAU hos os. Her til sommer har vi blandt andet rigtigt gode tilbud på MARTA DU CHÂTEAU batik sæt og batik kjoler hvor du kan spare op til 68 %. Batik ser ud til det er en af sommerens hotteste trends, så tøv ikke med at købe dit næste MARTA DU CHÂTEAU her hos os.

 

Find gode tilbud på vores "Udsalg på Dametøj" her!