Vi elsker Liberte hos Klædeskabet.dk. Årsagen er simpel. deres sæt er altid smørblødt og virkelig lækkert at have på. Liberte er fransk og betyder frihed, men hvad har frihed lige med tøj at gøre? Svarerne kan være mange, men vi vil mene at når man går med tøj fra Liberte, så er det tydeligt at mærke hvor blødt og behageligt tøjet sidder.

Liberte udvikler hele tiden fashionable styles. Efter nedlukning i Danmark har hyggetøj virkelig fået fat i forbrugeren.  Det forstår vi godt. Vi har nemlig også en forkærlighed for hyggetøj og sweatsæt. Liberte er blandt de bedste på markedet når det kommer til hyggetøj til kvinder. Det skyldes i høj grad deres innovative tilgang til valg af design og print, men i høj grad også sammensætningen af materialer.

Liberte Alma

Liberte har en fast skare af serier, som løbende opdateres. Dog er deres mest populære serie Liberte Alma serien. Du kan nærmest få alt i Liberte Alma serien. Kollektionen tæller vlandt andet den dag i dag t-shirt, bukser, leggings, trøjer, toppe, shorts og kjoler. Libertes Alma kollektion kommer nærmest med nye mønstre, farver og styles hver måned. Alma serien er dog meget mere end hyggetøj, Deres kjoler er perfekt til de varme danske sommerdage, hvor det er dejligt at have noget løst og luftigt på. Alma t-shirts kan du nemt style med et par jeans eller et par leggings og få et casual outfit. Liberte Alma kan du mixe og matche lige så tosset som du har lyst. Det er i virkeligheden kun fantasien der sætter grænser når det kommer til serien

Liberte mesh toppe

Vi er pjattet med mesh toppene fra Liberte. Mesh toppen kan pifte et hvilken som helst outfit op. Liberte laver nogle super lækre mesh toppe og de kommer hele tiden med nye farver og mønstre. Toppene kan styles på mange måder. Det kan være inde under en vest eller udover en blazer for et mere festligt look. Kvaliteten i bluserne er rigtigt god. De forskellige produkter er komfortable og med stræk, hvilket sikrer en dejlig pasform.

Liberte Naio leggings

Liberte Naio leggings er perfekte til dig, som har en aktiv og travl hverdag. Du kan bruge dem til sport, til afslapning eller sammen med skjorte tunika og få et casual hverdagslook. Naio leggins er kendt for den gode pasform, som fremhæver kroppens naturlige former. Det er yderst behagelige at have på dagen lang.

Ninna Serien fra Liberte

Ninna serien er en undertøjs serie. Deres undertøj er fremstillet i et  lige så blødt og stretchy materiale som resten af deres produktsortiment. Det er virkelig behageligt undertøj. Serien består af alt fra trusser til under kjole og shorts. Vi anbefaler at have det inde under sommerkjolen om sommeren.

Liberte udsalg

Klædeskabet.dk går som altid meget op i at det ikke skal koste en formue at følge tidens trend og tendenser. Derfor har vi selvfølgelig også ofte et godt tilbud på Liberte. Hold godt øje med vores udsalgs side, vi opdater den hver uge, med en masse spændene varer – og af og til også med varer fra Liberte.

Om Liberte

Liberte er en dansk modevirksomhed, som er forholdsvis ny på markedet. Liberte oplevede virkelig fremgang under den seneste lukning. Virksomheden har nu placeret sig i absolut toppen blandt producenter for hyggetøj. Danskerne fik for alvor øjnene op for hyggetøj under nedlukningen, da størstedelen af befolkningen var  meget hjemme og det med at have sit hverdagstøj på gav ikke rigtigt var nødvendigt. Så svaret blev tydeligvis  HYGGETØJ og det er vi super glade for her hos os. Det er bare super dejligt at have hyggetøj på.  sær Særligt når det så dejligt og blødt som Liberte.  Liberte laver også andet end bare hyggetøj, de laver også super flotte kjoler, mesh toppe, børnetøj og sportstøj. Vi garantere at du finder de nyeste varer her hos os.