Teamet bag Klædeskabet.dk

Her er teamet som hver eneste dag sørger for at skabe den bedste oplevelse for dig på shoppen. Det gælder både med at vise de nyeste varer, pakke din ordrer eller være behjælpelig hvis du skulle have et spørgsmål

Katrine

SoMe & Indkøb


Mikkel

E-Købmand


Camilla

Kundeservice & Grafiker


Julie

Kundeservice


Philip

Lager ansvarlig


Terese

Lagermedarbejder


Christine

Lagermedarbejder


Julie

Lagermedarbejder


Carina

Lagermedarbejder


Er du den aktive type, eller er du mere stillesiddende i hverdagen?

Der er stor forskel på vores aktivitetsniveau i løbet af dagen, og inden du køber ny jakke, er det vigtigt at medtænke, hvad formålet med den er, og hvor aktiv du skal være, når du har den på. Hvis du tager bilen eller offentlig transport til og fra arbejde, behøver din jakke ikke at være så praktisk, som hvis du cykler hver dag. På cykelturen kan det være en god idé med en vindtæt og vandafvisende jakke, så du er forberedt på, hvad end det danske vejr kan finde på at sende i din retning. Her på siden kan du scrolle gennem vores store udvalg af herrejakker og lade dig inspirere til køb af din nye jakke.

 

Jakker til al slags vejr

En jakke er ikke bare en jakke. Der er stor forskel på, hvilket materiale en jakke er lavet af, hvor åndbar den er, længden på jakken og hvad jakkens primære formål er.Vi har et stort udvalg af herrejakker, så du kan finde du den rette jakke til al slags vejr. På den måde er du altid klædt på til det ustadige og, til tider, utilregnelige danske vejr.